Personalkveld med fantastisk matopplevelse

Sjømatkokken Ole Jonny Hjelmeseth

Gourmet-mat og ledelsens gjennomgang

Fredag hadde vi ledelsens gjennomgang med halvårsvurdering. Vi jobber stadig med mål og forbedringer i lag med våre ansatte. To ganger i året har vi gjennomgang, der alle blir orientert om forholdene i bedriften, og der vi setter kurs og retning videre.

I forbindelse med halvårsvurderingen fikk vi mulighet til å få en fantastisk matopplevelse tilberedt og presentert i våre lokaler. Kokken Ole Jonny Hjelmeseth serverte oss en nydelig fiskesuppe ala Maki til forrett. Etterpå presenterte og serverte han en helt fantastisk saltbakt kveite, tilberedt på en spesiell måte, som ga en utsøkt smak og konsistens. Kokken hadde også tilberedt bakt torsk. Alt servert med nydelig garnityr bestående av ratatoi og petit pois, skalldyrsaus og limesaus. Og det hele ble avsluttet med kaffi og kake.

3 flinke representanter fra mat og restaurantfag på Herøy Videregående skule stod for serveringen og bidro til å gi oss en spesiell kveld.

Det ble en fantastisk og koselig kveld for oss alle, som vi setter stor pris på!







Inger-Anne BergeKarriere